Cute Blue Flying Butterfly -->

31.8.10

my fav quotes by Nicholas Sparks

"you have to love something before you can hate it."
— Nicholas Sparks (The Last Song)

"While I sleep, I dream of you, and when I wake, I long to hold you in my arms. If anything, our time apart has only made me more certain that I want to spend my nights by your side, and my days with your heart."
— Nicholas Sparks (Nights in Rodanthe)

"My daddy said, that the first time you fall in love, it changes you forever and no matter how hard you try, that feeling just never goes away."
— Nicholas Sparks (The Notebook)

"You always have a choice. It's just that some people make the wrong one."
— Nicholas Sparks (The Guardian)

"I love you, not just for now, but for always, and I dream of the day that you’ll take me in your arms again."
— Nicholas Sparks (Dear John)

"You are the answer to every prayer I've offered. You are a song, a dream, a whisper, and I don't know how I could have lived without you for as long as I have."
— Nicholas Sparks (The Notebook)

"Our story has three parts: a beginning, a middle, and an end. And although this is the way all stories unfold, I still can't believe that ours didn't go on forever."
— Nicholas Sparks (Dear John)

"I love you more than there are stars in the sky and fish in the sea."
— Nicholas Sparks

"You are, and always have been, my dream."
— Nicholas Sparks (The Notebook)

"I love you. I am who I am because of you. You are every reason, every hope, and every dream I've ever had, and no matter what happens to us in the future, everyday we are together is the greatest day of my life. I will always be yours. "
— Nicholas Sparks (The Notebook)

"I finally understood what true love meant...love meant that you care for another person's happiness more than your own, no matter how painful the choices you face might be."
— Nicholas Sparks (Dear John)

"Love is like the wind, you can't see it but you can feel it"
— Nicholas Sparks (A Walk to Remember)

my fav quotes by A.A Milne

"Piglet sidled up to Pooh from behind. 'Pooh?' he whispered.
Yes, Piglet?'
Nothing,' said Piglet, taking Pooh's hand. 'I just wanted to be sure of you."
— A.A. Milne (Winnie-the-Pooh)

"If ever there is tomorrow when we're not together... there is something you must always remember. you are braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think. But the most important thing is, even if we're apart... I'll always be with you."
— A.A. Milne

"How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard."
— A.A. Milne (Winnie-the-Pooh)

"Some people care too much. I think it's called love."
— A.A. Milne (Winnie-the-Pooh)

"Promise me you'll never forget me because if I thought you would, I'd never leave."
— A.A. Milne

"I do remember, and then when I try to remember, I forget."
— A.A. Milne

"Sometimes the smallest things take up the most room in your heart."
— A.A. Milne

24.8.10

dikejar deadline ;(

yeaaahhh, sekarang gue dah tingkat tiga nih.. dan hebatnya angkatan gue sekarang bener2an dibikin ekspress semua-semua nya..
ni yaaa mulai dari kuliah semester ini yaa emang sih cuma 3 mata kuliah dengan 10 sks, tapi tetep aja dibikin beres 2 bulan, wooo woooo
jadi sebulan uts trus sebulannya lagi uas.. hmmmmm
kea apa yaa jadinya,,,
gue sih ga menyalahkan kebijakan yang ada soalnya gue juga sadar bener dibeginiin biar semua yang terencanakan bisa berjalan sesuai jadwal..

terusnyaa, akhir november proposal buat pengajuan PKL dan TA juga dah harus beres..
ini nih yang dibingungin -____-
rencana lokasi PKL sih udah ada (ada penawaran buat ke kalimantan dan kea nya mau ambil dehhh), tapi nya ga tau mau apa tema dan judul PKL nya itu...
ga punya ide deh beneran, mau apa yaaa?
orang utan? apa ngambil budaya aja, suku dayak gitu?
hhmmm, ga tau, belon nemu orang buat di ajak sharing..

kebingungan ini juga terjadi karena rencana lokasi nya melenceng dari yang dulu dipinginin (gue pernah sharing di postingan gue yang dolo2)
harus harus nemu tema dan judul, biar bisa cepet nyusun proposal ;(
apa yaa? apa yaaa?
kan sudah dicanangkan sekitar bulan desember akhir sampai januari awal semua nya harus udah berangkat ke lokasi, jadi maret bisa balik, mei ngurus seminar, sidang, dll.
dan juni apa juli yaa udah bisa wisuda.
yeyeyyyyy
ekspress benerrrr

yang penting nya maah bisa nyelesein semester ini dulu dengan bae dan bener deh,,
harus naikin IP nih, ayolaaah jangan pacaran mulu.. hahahaa ;P

always be.. my hero.

i love youuu!!


waktu muda (gue belon lahir kali yaaa)


Russell Hitchcock and Graham Russell (makin tua makin keren)


akhirnyaa gue punya kesempatan juga nih buat ceritain tentang band favorit gue sepanjang masa..
yaah seperti pada postingan gue sebelumnya, betapa gue menggilai band ini ;D nyunyuuuu

buat yang belon tau (ishh keterlaluan, kebanyakan denger kangen bend siy yeyy ;P)
air supply itu band yang punya aliran soft rock, personil sejati nya itu cuma ada dua, nah yang ada foto nya diatas.. ada Rusell dan Graham :D
sebenernya sih sempet ada 5 personil di air supply (waktu itu gue belon lahir dehh..), sekitar tahun 80-an..
soo, gue ga mawa membahas mantan personil yang lain karna gue anggap ga punya andil dalam air supply (songoong)

air supply besar dan sukses di negeri koala a.k.a aussie.. secara salah satu personilnya yaitu Rusell aselinya dari Aussie..
dari tahun 80-an sampai terakhir ngeluarin album tahun 2005 (selain album juga banyak single2nya), jadi ditotal album nya tuh ada banyaak, hahahaaa
tapi album yang paling paling jadi favorit gue dan gue suka banget hampir semua lagu nya tuh yang di album ketiga (Lost In Love)..

ni deh baru dapet dari wiki, list albumnya:



in love with you (having you near me..)

Having You Near Me - ayah -

I came to you and never asked too much
Wondering what you would say
Hoping you'd understand
It's not a role I usually play
Don't speak too much of what's been going on
The past is over and gone
Give me your troubled mind
You know it's used
I can do so much for you


I want you
Having you near me, holding you near me
I want you to stay and never go away
It's so right
Having you near me, holding you near me
I'll love you tonight, it feels so right
Feels so right


You're brave to say that you get lost in love
But you opened your heart to me
Underneath all you feel you know
How deep our love could be
Tonight we'll touch until it's time to go
Then I'm leaving it up to you
Even a fool would know that I'm not through
I can do so much for you


I want you
Having you near me, holding you near me
I want you to stay and never go away
It's so right
Having you near me, holding you near me
I'll love you tonight, it feels so right
Feels so right

22.8.10

suplai udara :D :D

coba googling tadi mau nyari foto-foto nya pake keyword nya 'suplai udara' ehh bneran yang keluarnya emang yang dimaksutin yaitu band favorit pertama gue dari lahir.. Air Supply..


kemarin juga baru download lagi semua lagu2 nya, seneng banget bisa nostalgia lagi semasa teka.. haha
gue udah dijejelin c mama dengerin air supply, MLTR, fire house, ABBA, dan kawan2nya dari teka loh... dulu tuh mama seneng banget tiap siang menjelang sore karaoekean (masih jaman nya pake laser disc).
dari situ gue milih2, dan jadi aja band yang paling gue senengin lagu2nya itu Air Supply.
ohya c mama juga sempet punya VCD gitu yang isinya video air supply waktu lagi manggung di Taiwan.. sukka banget deh, tiap hari pasti gue minta setelin..

jadi merasa bangga karna dari kecil dah punya band favorit yang keren banget banget (ga kaya anak jaman sekarang layaaa =p)

sekarang juga ni lagi dengerin air supply berkumandang..
lagu kesukaan gue itu 'I can wait forever' dan 'here i am'.. itu yang paling paling gue suka..
tapi yang lainnya juga suka banget ko :D
gue sih belum nemu temen yang punya kesukaan sama kea gue ini, yang menggilai air supply..
ga ada kali yaa?

gue ngerasa punya ikatan batin sama semua lagu2nya, haha apa dah -_-
tiap denger nya tuh serasa semua kenangan gue dari kecil ngalir gitu..
kadang2 suka sedihh..

ohya tapi dulu tuh -waktu teka- gue udah bisa nyanyiin lagu2nya loh, berhubung bahasa inggris dan gue belon bisa jadi aja gue nyanyi nya sependengaran seorang anak teka..
asbun gitu..
(",)

i really loves air supply..
pingin nanti bisa kasih dengerin lagu2nya ke anak2 gue..
kea nyokap gue kasih dengerin ke gue..
meskipun nanti air supply tinggal nama aja -secara hari ini aja personilnya tinggal dua orang..-

21.8.10

my fav quotes.. - Part II -


"The heart was made to be broken."
Oscar Wilde

"While I sleep, I dream of you, and when I wake, I long to hold you in my arms. If anything, our time apart has only made me more certain that I want to spend my nights by your side, and my days with your heart."
Nicholas Sparks (Nights in Rodanthe)


"You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She's not perfect - you aren't either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don't hurt her, don't change her, don't analyze and don't expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there."
Bob Marley

"This is a good sign, having a broken heart. It means we have tried for something. "
Elizabeth Gilbert (Eat, Pray, Love)


"When someone is in your heart, they're never truly gone. They can come back to you, even at unlikely times."
Mitch Albom (For One More Day)

"I may have lost my heart, but not my self-control. "
Jane Austen (Emma)


"I'm a success today because I had a friend who believed in me and I didn't have the heart to let him down."
Abraham Lincoln



18.8.10

my fav quotes.. - Part I -

"If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you."
A.A. Milne (Winnie-the-Pooh)

"If you judge people, you have no time to love them."
Mother Teresa

"I love you without knowing how, or when, or from where. I love you straightforwardly, without complexities or pride; so I love you because I know no other way."
Pablo Neruda

"Don't cry because it's over, smile because it happened."
Dr. Seuss

"Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend."
Albert Camus

"Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why we call it 'The Present'."
Eleanor Roosevelt

"If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain."
Maya Angelou

"Love is like the wind, you can't see it but you can feel it"
Nicholas Sparks

"First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, and then you win."
Mahatma Gandhi

"I love you. I am who I am because of you. You are every reason, every hope, and every dream I've ever had, and no matter what happens to us in the future, everyday we are together is the greatest day of my life. I will always be yours. "
Nicholas Sparks

"We'll be Friends Forever, won't we, Pooh?' asked Piglet.
Even longer,' Pooh answered."
A.A. Milne (Winnie-the-Pooh)

17.8.10


TAYLOR LAUTNER:

jago karate yang bantir stir ke akting

Dikutip dari Tabloid Bintang Edisi 967 Minggu Keempat November 2009 | halaman 30 — saatnya Taylor Lautner mulai cenut-cenut kepala. Tepat 20 November, The Twilight Saga: New Moon tayang di bioskop internasional. Kalau ia berhasil menyamai Robert Patinson dalam hal chemistry-nya dengan Kristen Stewart, sebagian tugasnya berhasil. Yang jelas, Taylor sudah menunjukkan kerja keras dengan olah fisik yang langsung kelihatan menjelang syutingNew Moon. Rumor soal digantinya Taylor gara-gara dianggap terlalu bocah, pun lenyap. Latihan ekstra keras menjadi bukti keinginan kuat Taylor mendapatkan sesuatu yang ia inginkan. Setelah bertambah 30 pound (lebih dari 13,5 kg) dalam bentuk otot, mengonsumsi protein terus menerus, dan menghabiskan ratusan jam di pusat kebugaran, Taylor kini mendapat bentuk perhatian yang hanya bisa diberikan remaja putri di seluruh dunia: antusiasme dan histeria dimana-mana.

Foto-foto yang menunjukkan dirinya shirtless jadi rebutan dimana-mana. Unduhan foto seperti ini ada di banyak laman yang dibikin khusus untuknya. Dan ini hanyalah salah satu dampak populernya Twilight.

*Simak selangkapnya di Tabloid Bintang

Biodata dan Foto Profil Taylor Lautner

  • Nama Asli: Taylor Daniel Lautner
  • Nama Beken: Taylor Lautner, Jacob Black
  • TTL: Grand Rapids, Michigan, USA, 11 Februari 1992
  • Profesi: Aktor
  • Tinggi Badan: 5′ 9″ (175 cm)